[vc_row css=”.vc_custom_1545515309913{margin-top: 15px !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vcj_heading style=”style1″ size=”default” animation_speed=”2″ animation_delay=”0″]

Michael Schou | Fitnessmentor og ISSA international certificeret personlig træner i Viborg

[/vcj_heading][vc_column_text]Jeg er 54 år og har hele mit liv gået op i træning og ernæring.
Jeg træner tabata, karate, kickboxing og fitness-styrketræning.

Jeg har selv deltaget i Danmarksmesterskaberne i bodybuilding, hvor jeg fik en tredjeplads i sværvægtkategorien. Jeg har kæmpet Kyokushin karate og deltaget i  knockdown-turneringer ved Danish open, Copenhagen open, London Open og British open – alle med gode resultater.
Jeg har også vundet VM-udtagelse i Kickboxing og taget en sølv medalje til DM i Bænkpress. Jeg tog mit sorte bælte, 1.dan, i 1997 og 2.dan i 2014.

Jeg startede som instruktør og personlig træner tilbage i 80’erne, hvor jeg blandt andet trænede Viborgs guldpiger (håndbold) i styrketræning. Dette foregik i fitnesscenteret Topform, som jeg startede op 80’erne.

Jeg har igennem cirka 10 år været manager i et fitnesscenter, hvor jeg også stod for uddannelse af instruktører og lavede programmer og træningsplaner for alle medlemmerne.

Jeg lavede også et specialprogram til blandt andet Anja Andersen, der ønskede at træne noget mere. I tiden med Topform trænede jeg også VFF førsteholdet. Derudover trænede jeg mange andre topsportsfolk med udgangspunkt i deres respektive discipliner.

Jeg har været med til at uddanne mange fitnessinstruktører og har selv været på flere instruktørkurser, blandt andet sportsskadekurser, anatomikurser og fysiologikurser.
Jeg har i en årrække også undervist på LOF aftenskole, hvor jeg har stået for ryghold og styrketræning.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8764″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” title=”Michael Schou “][vc_single_image image=”8751″ img_size=”full” alignment=”center” title=”2017 ISSA international certificeret personlig træner.”][/vc_column][/vc_row]