Fitness Mentor

SUNDHEDSFAGLIGT SAMARBEJDE

Nyeste tiltag af personlig træner og kostvejleder Viborg Michael Schou, indehaver af Fitnessmentor.dk, er et netop indgået samarbejde med en række dygtige sundhedsfaglige eksperter. Dette i form af både læger og forskere.

For at kunne tilbyde den bedste og mest effektive vejledning indenfor kost og træning, er det et must for Michael Schou, at holde sig opdateret med nyeste viden og tendenser indenfor sit felt. Klienterne skal kunne regne med, at den nyeste forskning også kommer dem tilgode, når de starter et forløb hos Fitnessmentor.

Michael Schou har derfor netop afsluttet et kursusforløb med fokus på den banebrydende Gluco-diet, som tager udgangspunkt i faste blodsukker.

Med denne Gluco-certificering kan Michael også måle blodsukker på sine klienter/ patienter, hvilket giver en endnu bedre mulighed for, at følge effekten på kostomlægning og den rette træning.

Derudover har Michael direkte adgang til sparring med læger og forskere, som Mads Fiil Hjorth, Arne Astrup og Christian Bitz. Dette er aktuelt når der f.eks. opstår spørgsmål til, hvordan type2-diabetes medicin-aftrapning bør håndteres.

Mads Fiil Hjorth (f. 1982) er BSc i idræt, cand.scient i human ernæring, har en ph.d. inden for forebyggelse og behandling af fedme og er ansat som adjunkt på Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet.

Arne Astrup (f. 1955) er overlæge, dr.med., professor og leder af Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet med, og desuden overlæge på Herlev og Gentofte Hospital, Enhed for Diætetik og Klinisk Ernæringsforskning.

Christian Bitz (f. 1977) er uddannet cand.scient. i human ernæring og fast tilknyttet Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, hvor han er involveret i talrige forskningsprojekter og udvikling af maden til patienterne. Christian Bitz sidder også i Miljø- og Fødevareministeriets Advisory Board, der i et samarbejde på tværs af fem ministerier skal rådgive regeringen om, hvordan danskernes mad-, måltidsvaner og sundhed kan løftes.

Det videnskabelige grundlag for Gluco-diet

Gluco-diet er et videnskabeligt baseret kostvejledningssystem, som tager udgangspunkt i at identificere den kost og måltidssystem, som er det optimale baseret på det enkelte individs glukosestofskifte, for dermed at sikre et effektivt vægttab og vægtvedligeholdelse.
Hidtil har der ikke været skelnet til forskelle i overvægtige personers stofskifte, og alle har fået den samme diæt.
Den banebrydende forskning viser, at vigtige forskelle i glukosestofskiftet betyder, at mange bliver sat på diæter, som enten ikke virker på dem, eller ligefrem kan få dem til at tage på. Gluco-diet bryder totalt med dette “One diet fits all” princip og har baseret på en lang række videnskabelige koststudier på over 5.000 personer identificeret 3 forskellige stofskiftetyper, samt et yderligere antal undertyper, som hver kræver en specifik kostsammensætning for at fjerne sult og give mæthed, og dermed sikre en succesrig vægttabsproces.

Er du nysgerrig omkring Gluco-diet, og går med et ønske om vægttab? Så lad os tage en uforpligtende snak, og se hvad jeg kan gøre for dig. 

/Michael Schou, Fitnessmentor Viborg

Certificeret personlig træner

Certificeret keto & intermittentfasting coach

Certificeret gluco-diet behandler

Coverbillede af Michael Schou’s Gluco-diet certifikat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *