HOLDTRÆNING Holdtræning er inkluderet i dit medlemskab. Book hold og meld dig ind via vores app: Er du ikke medlem, så klik her!
For kun 98 kr. pr. md. kan du træne på alle vores hold!

VORES INSTRUKTØRER

MICHAEL SCHOU

Michael underviser i Selvforsvar for kvinder og mænd samt martial art/ crossfight. Michael er meget erfaren inden for kampsport og har kæmpet knockdown karate igennem flere år både i udlandet og her i Danmark med stor succes. 

LÆS MERE OM MICHAEL HER

Michael har også vundet VM udtagelse i kickboxing. Michael fik sit sorte bælte i karate tilbage i 1994 og har gennem mange år undervist i karate under Bernard Creton som er hans læremester.

LÆS MINDRE

TRINE MERKELSEN

Mit navn er Trine Merkelsen. Jeg er en stor humør bombe og altid dejlig smilende. Jeg har en forkærlighed for træning, i alle former. Jeg har tidligere løbet en masse halv maraton, stillet op i fitness konkurrencer…

LÆS MERE OM TRINE HER

og underviste på både “stram op” hold og “bikefit” hold. Jeg fokuser på den enkelte person, skal havde det absolut optimale ud af timen, både fysisk og mentalt. Man skal efter en time hos mig, føler man har givet den MAX gas og gå der fra med et STORT smil og en KÆMPE selvtilfredshed. Glæder mig til vi ses!

LÆS MINDRE

RIKKE BYSKOV

Mit navn er Rikke Byskov. Jeg er smilende og udadvendt. Jeg har en stor passion for træning af forskellige former. Jeg har tidligere undervist i core, functional, puls&styrke, løbehold, motionsboksning mm.

LÆS MERE OM RIKKE HER

Jeg tager udgangspunkt i individdet. På holdtræning vil vi som udgangspunkt udføre de samme øvelser, men er der øvelser man ikke kan lave er jeg god til at skalere. Jeg tager hensyn til skader, udfordringer etc. For mig, skal det være sjovt at træne.

LÆS MINDRE

HEIDI VESTERGAARD ULF

Heidi er uddannet personlig træner og fitnessinstruktør. Hun arbejder til daglig som folkeskolelærer, hvor hun primært underviser i idræt. Heidi har kæmpet sig op efter 10 år i kørestol, ved hjælp af træning og sundkost, og har siden da… 

LÆS MERE OM HEIDI HER

brugt denne erfaring på at hjælpe andre! Derudover har hun efterfølgende deltaget i bikini fitness i år 2018.

LÆS MINDRE

TIMOTHY WILLIAMS

Få viden, del viden, samt hjælpe dig godt på vej på din træningsrejse, er målet hos Tim.
Tim er god til at give dig selvtillid og tryghed når du træner, og dermed give dig den bedste oplevelse. 

LÆS MERE OM TIM HER

Som gruppeinstruktør og personlig træner i løbet af de sidste 17 år, har jeg inden for fitnessbranchen fokuseret på min uddannelser; psykologi programoptimering, biomekanik og eksekvering; opbygning af en grunduddannelse i biologi.

På trods af at vi har titlen Master Trainer, tror jeg, at personlige trænere skal have en bred videnbase inden for mange fag. Bredere end fitnessområdet, da vi foretager ændringer i folks liv.

Jeg guider dig til dit mål og det betyder, at hver session er opbygget med dit mål for øje. Men det er mere end træning, og jeg holder dig ansvarlig, når du bevæger dig mod dit mål!

LÆS MINDRE

VORES HOLDSAL

I vores holdsal, beliggende bagerst i centeret, gennemfører vi en masse forskellige hold, på forskellige tidspunkter af dagen. Der findes en stor spejl-væg i salen, således at du kan følge med i alle trin fra instruktøreren. 

Udenfor salen findes der skabe til værdigenstande, som opbevares på eget ansvar. Hertil kan der medbringes en hængelås. 

VORES HOLD

CROSSCLUB - BØRN

Onsdag kl. 16.00 - 16.45

Instruktør Rikke

I Crossclub for børn er funktionel træning, på en sjov og spændende måde i fokus. Crossclub giver dine børn mulighed for motion, med et smil på læberne…

LÆS MERE HER

Det er sundt, giver et socialt fællesskab og med Rikke som instruktør, vil træningen give et energisk frisk pust, mens humøret er i top.

LÆS MINDRE

CROSSCLUB - VOKSNE

(Kommer snart)

Instruktør Rikke

I Crossclub er funktionel træning i centrum. Crossclub giver mulighed for træning på en sjov måde. Med Rikke som instruktør vil træningen give et energisk frisk pust,…

LÆS MERE HER

 

mens humøret er i top.

LÆS MINDRE

CROSSFIGHT

(Kommer snart)

Instruktør Michael

Information på vej

LÆS MERE HER

Information på vej

LÆS MINDRE

SELVFORSVAR

(Kommer snart)

Instruktør Michael

Information på vej

LÆS MERE HER

Information på vej

LÆS MINDRE

STYRKE & PULS

(Kommer snart)

Instruktør Rikke

Intensiteten er høj og der er fuld knald på når både puls og styrke bliver udfordret, med en kombination af styrkeøvelser og konditionstræning. Kalorieforbrændingen er høj…

LÆS MERE HER

og der er garanti for en fantastisk nattesøvn efter denne time.

LÆS MINDRE

c2

SENIOR TRÆNING

(Kommer snart)

Instruktør Trine

Til dig som ikke lader tallet på fødselsattesten bestemme hvad du kan, og ikke kan. Senior træning til dig, som er +60 år, og er klar på at få lidt styrke i kroppen og sved på panden. 

LÆS MERE HER

Vi vil på en time, styrke hele kroppen igennem og på pulsen godt op. Jeg vil love jer et smil på læben, både under og efter træningen.

LÆS MINDRE

STRAM OP

(Kommer snart)

Instruktør Trine

Det er et hold til dig som fx ikke lige kan finde tid til at træne flere gange i ugen, men bare gerne vil træne hele kroppen igennem på engang og give den max gas.

LÆS MERE HER

 

Vi vil på en time tæske hele kroppen godt og grundigt igennem. I vil både komme til at mærke hver en muskel i kroppen, samtidig med at svenden kommer til at pible fra jeres pander.

LÆS MINDRE

BOOTY POWER

(Kommer snart)

Instruktør Trine

Det er holdet for dig, som vil mærke du besidder en bagdel. Det er ingen hemmelighed at der igennem årene, er sket noget helt vildt på Booty fronten. Det er blevet vigtigt for de fleste…

LÆS MERE HER

kvinder at have et fyldigt og fast bagparti. Holdet ”Booty power” er en time med fuld fokus på ben og Booty. Man kan få en masse inspiration til sine egne træninger, eller komme på holdet engang imellem og mærke hvor stærk en kvindes bagdel kan være.

LÆS MINDRE

BODYFIT

Mandag 17.00 - 18.00

Instruktør Heidi Ulf

BodyFit med Heidi Ulf BodyFit er holdet for alle uanset træningserfaring – her kan der garanteres sved på panden samt et smil på læben. BodyFit vil være et mix af cirkeltræning, crossfit samt…

LÆS MERE HER

konditionstræning.

Du vil opleve en udfordrende træning, hvor alle kroppens muskler vil blive styrket – du vil igennem denne træningsform øge forbrændingen og styrke din sundhed.

Varighed: 60 Min. 

 

LÆS MINDRE

CON’DE FIT

Onsdag 17.00 - 18.00

Instruktør Timothy Williams

Funktionel Fitnesstræning med Timothy Williams. Timothy er Master Trainer og vil tage dig gennem et program der på helt unik vis styrker din kondition og udholdenhed, samtidig…

LÆS MERE HER

med at din styrke og fleksibilitet forbedres markant.

Timothy er en insisterende træner med fokus på detaljen og selvom dette er holdtræning, vil du straks føle at han har fokus på dig – hele timen.

LÆS MINDRE