HOLDTRÆNING Holdtræning er inkluderet i dit medlemskab. Book hold og meld dig ind via vores app: Er du ikke medlem, så klik her!
For kun 98 kr. pr. md. kan du træne på alle vores hold!

VORES INTRUKTØRER

MICHAEL SCHOU

Michael underviser i Selvforsvar for kvinder og mænd samt martial art/ crossfight. Michael er meget erfaren inden for kampsport og har kæmpet knockdown karate igennem flere år både i udlandet og her i Danmark med stor succes. 

LÆS MERE OM MICHAEL HER

Michael har også vundet VM udtagelse i kickboxing. Michael fik sit sorte bælte i karate tilbage i 1994 og har gennem mange år undervist i karate under Bernard Creton som er hans læremester.

LÆS MINDRE

TRINE MERKELSEN

Mit navn er Trine Merkelsen. Jeg er en stor humør bombe og altid dejlig smilende. Jeg har en forkærlighed for træning, i alle former. Jeg har tidligere løbet en masse halv maraton, stillet op i fitness konkurrencer…

LÆS MERE OM RIKKE HER

og underviste på både “stram op” hold og “bikefit” hold. Jeg fokuser på den enkelte person, skal havde det absolut optimale ud af timen, både fysisk og mentalt. Man skal efter en time hos mig, føler man har givet den MAX gas og gå der fra med et STORT smil og en KÆMPE selvtilfredshed. Glæder mig til vi ses!

LÆS MINDRE

RIKKE BYSKOV

Mit navn er Rikke Byskov. Jeg er smilende og udadvendt. Jeg har en stor passion for træning af forskellige former. Jeg har tidligere undervist i core, functional, puls&styrke, løbehold, motionsboksning mm.

LÆS MERE OM RIKKE HER

Jeg tager udgangspunkt i individdet. På holdtræning vil vi som udgangspunkt udføre de samme øvelser, men er der øvelser man ikke kan lave er jeg god til at skalere. Jeg tager hensyn til skader, udfordringer etc. For mig, skal det være sjovt at træne.

LÆS MINDRE

VORES HOLDSAL

I vores holdsal, beliggende bagerst i centeret, gennemfører vi en masse forskellige hold, på forskellige tidspunkter af dagen. Der findes en stor spejl-væg i salen, således at du kan følge med i alle trin fra instruktøreren. 

Udenfor salen findes der skabe til værdigenstande, som opbevares på eget ansvar. Hertil kan der medbringes en hængelås. 

VORES HOLD

ZUMBA

Mandag kl. 18.30

Instruktør Bibi

Zumba er en meget løssluppen trænings- og danseform. Der er ingen forkerte bevægelser, og den grundlæggende ide er, at du skal have det sjovt og grine en masse. I modsætning til mange… 

LÆS MERE HER

andre fitness-dansehold er Zumba ikke bygget op som en lang koreografi, men derimod i små bidder, så du ikke behøver at huske så meget ad gangen. Derfor kan alle være med.
“Jeg tager udgangspunkt i individdet. På holdtræning vil vi som udgangspunkt udføre de samme øvelser, men er der øvelser man ikke kan lave er jeg god til at skalere. Jeg tager hensyn til skader, udfordringer etc. For mig, skal det være sjovt at træne.” – Bibi

LÆS MINDRE

LATIN HEAT

Tirsdag kl. 18.30

Instruktør Bibi

Hvis du kan lide Zumba, vil du elske Latin Heat! Deltag i en spændende times kalorieforbrændende, kropsfremmende, ærefrygtindgydende bevægelser designet til at tone og forme hele kroppen.

LÆS MERE HER

Du glemmer, at du træner med de eksotiske, men nemme at følge dansetrin til musik som salsa, cha-cha, mambo og merengue. Resultatet af denne fusion er en sjov, energisk træning, der føles mere som en aften i dans end en egentlig træning.

LÆS MINDRE

SALSA FITNESS

Torsdag kl. 18.30

Instruktør Bibi

Er en dynamisk og insisterende træningsform naturligvis med rødder i Salsa dansen. Målet er at udvikle en følelse af rytme, at lære dansetrin og konsekvenserne af dansekoreografier. Det er et fitnessprogram, der… 

LÆS MERE HER

hjælper med at opretholde og udvikle hofte-, talje-, arm- og lårmusklerne eller forbedrer udholdenhed og forbedrer kropsholdning. Alt sammen mens du nyder de fantastiske rytme fra Salsa universet

LÆS MINDRE

CORE

(Kommer snart)

Instruktør Rikke

Ryg og mave øvelser med fokus på en stærk core – helt inde fra. Core-muskulaturen er bogstaveligt talt en allround muskulatur, som spænder omkring maven, hæfter i taljen og fortsætter omkring… 

LÆS MERE HER

på ryggen. En stærk core er fundamentet for alle dine bevægelser, og den forebygger, at du kommer til skade, når du løfter og bevæger dig, og så giver den dig samtidig en bedre balance. En stærk core er fundamentet for alle dine bevægelser, og den forebygger, at du kommer til skade, når du løfter og bevæger dig, og så giver den dig samtidig en bedre balance.

LÆS MINDRE

STYRKE & PULS

(Kommer snart)

Instruktør Rikke

Intensiteten er høj og der er fuld knald på når både puls og styrke bliver udfordret, med en kombination af styrkeøvelser og konditionstræning. Kalorieforbrændingen er høj…

LÆS MERE HER

og der er garanti for en fantastisk nattesøvn efter denne time.

LÆS MINDRE

c2

SENIOR TRÆNING

(Kommer snart)

Instruktør Trine

Til dig som ikke lader tallet på fødselsattesten bestemme hvad du kan, og ikke kan. Senior træning til dig, som er +60 år, og er klar på at få lidt styrke i kroppen og sved på panden. 

LÆS MERE HER

Vi vil på en time, styrke hele kroppen igennem og på pulsen godt op. Jeg vil love jer et smil på læben, både under og efter træningen.

LÆS MINDRE

STRAM OP

(Kommer snart)

Instruktør Trine

Det er et hold til dig som fx ikke lige kan finde tid til at træne flere gange i ugen, men bare gerne vil træne hele kroppen igennem på engang og give den max gas.

LÆS MERE HER

 

Vi vil på en time tæske hele kroppen godt og grundigt igennem. I vil både komme til at mærke hver en muskel i kroppen, samtidig med at svenden kommer til at pible fra jeres pander.

LÆS MINDRE

BOOTY POWER

(Kommer snart)

Instruktør Trine

Det er holdet for dig, som vil mærke du besidder en bagdel. Det er ingen hemmelighed at der igennem årene, er sket noget helt vildt på Booty fronten. Det er blevet vigtigt for de fleste…

LÆS MERE HER

kvinder at have et fyldigt og fast bagparti. Holdet ”Booty power” er en time med fuld fokus på ben og Booty. Man kan få en masse inspiration til sine egne træninger, eller komme på holdet engang imellem og mærke hvor stærk en kvindes bagdel kan være.

LÆS MINDRE

SELVFORSVAR

(Kommer snart)

Instruktør Michael

Information på vej

LÆS MERE HER

Information på vej

LÆS MINDRE

CROSSFIGHT

(Kommer snart)

Instruktør Michael

Information på vej

LÆS MERE HER

Information på vej

LÆS MINDRE

CROSSCLUB - VOKSNE

(Kommer snart)

Instruktør Rikke

I Crossclub er funktionel træning i centrum. Crossclub giver mulighed for træning på en sjov måde. Med Rikke som instruktør vil træningen give et energisk frisk pust,…

LÆS MERE HER

 

mens humøret er i top.

LÆS MINDRE

CROSSCLUB - BØRN

Onsdag kl. 16.00 - 16.45

Instruktør Rikke

I Crossclub for børn er funktionel træning, på en sjov og spændende måde i fokus. Crossclub giver dine børn mulighed for motion, med et smil på læberne…

LÆS MERE HER

Det er sundt, giver et socialt fællesskab og med Rikke som instruktør, vil træningen give et energisk frisk pust, mens humøret er i top.

LÆS MINDRE