fbpx

Michael Schou

 

 

 

MICHAEL SCHOU

Michael Schou er frontfigur for konceptet og stifter af Fitnessmentor.
Medlemsoprettelse
Har studeret Certified Personal Fitness Trainer på ISSA (International Sports Sciences Association) samt keto og intermittent fasting coach og gluco-diet hos Professor dr. md. Arne Astrup og har haft eget fitnesscenter i 10 år, er bla. tidligere professionel soldat i NATO.

Michael er blevet udpeget som director i Danmark for ISSA og kan dermed i samarbejde med ISSA uddanne personlige trænere her i Danmark.

Kontakt Michael på telefon/SMS 29927700

Jeg er 57 år og har hele mit liv gået op i træning og ernæring.
Jeg træner tabata, karate, kickboxing og fitness-styrketræning.

Jeg har selv deltaget i Danmarksmesterskaberne i bodybuilding, hvor jeg fik en tredjeplads i sværvægtkategorien. Jeg har kæmpet Kyokushin karate og deltaget i knockdown-turneringer ved Danish open, Copenhagen open, London Open og British open – alle med gode resultater.
Jeg har også vundet VM-udtagelse i Kickboxing og taget en sølv medalje til DM i Bænkpress. Jeg tog mit sorte bælte, 1.dan, i 1997 og 2.dan i 2014.

Jeg startede som instruktør og personlig træner tilbage i 80’erne, hvor jeg blandt andet trænede Viborgs guldpiger (håndbold) i styrketræning. Dette foregik i fitnesscenteret Topform, som jeg startede op 80’erne.

Jeg har igennem cirka 10 år været manager i et fitnesscenter, hvor jeg også stod for uddannelse af instruktører og lavede programmer og træningsplaner for alle medlemmerne.

Jeg lavede også et specialprogram til blandt andet Anja Andersen, der ønskede at træne noget mere. I tiden med Topform trænede jeg også VFF førsteholdet. Derudover trænede jeg mange andre topsportsfolk med udgangspunkt i deres respektive discipliner.

Jeg har været med til at uddanne mange fitnessinstruktører og har selv været på flere instruktørkurser, blandt andet sportsskadekurser, anatomikurser og fysiologikurser.
Jeg har i en årrække også undervist på LOF aftenskole, hvor jeg har stået for ryghold og styrketræning.

2017 ISSA personlig træner.

Michael Schou Viborg

Michael har stor succes med fokuseret træning for alle målgrupper

Kontakt Michael på telefon/SMS 29927700

 

 

 

WordPress Theme built by Shufflehound. All rights reserved 2015-2019 | fitnessmentor.dk cvr. 39915340