fbpx

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvem er vi

Vi er Fitnessmentor. Vi er alle vegne, og vi er her for at hjælpe dig!

Fitnessmentor er et helt unikt koncept der samler de bedste Personlige Trænere i Danmark, skoler dem i vores regi, vi tager os af alt det praktiske og lader dem om det de er bedst til – nemlig at hjælpe dig på vej til et sundere liv.

Hvad er en Fitnessmentor

En Fitnessmentor er ikke bare en Personlig Træner, det er en Personlig Træner, der igennem et forløb med dig som klient, hjælper dig hele vejen til dit mål.

Hos Fitnessmentor er alle Fitnessmentorer, skolet i helt specifikke metoder, der giver dig de bedste vilkår for et varigt vægttab, korrekt muskelopbygning eller noget helt tredje.

Du får derfor ikke blot hjælp til træning, men også en Fitnessmentor der hjælper dig med korrekt kost omlægning, sparring samt support ud over det normale.

Altsammen tilpasset dig!

Hvad koster et forløb?

Fitnessmentorer er selvstændige forretningsdrivende, og deres priser er derfor også individuelle.

Vi har dog undersøgt markedet grundigt, og sørget for at forløbspriserne er fordelagtige og sammenlignelige.

Tag en snak med din lokale fitnessmentor, så kan I sammen drøfte dine behov, forventninger og budget.

Uddanner i Personlige Trænere?

JA, vi uddanner Personlig Trænere.

Vi er så heldige at vores certificerede Fitnessmentor og stifter, Michael Schou, er Director for ISSA i Danmark. En stor anerkendelse som vi er stolte over på Michaels vegne.

ISSA er verdens førende udbyder af fitness uddannelser og leverer omfattende, kognitiv og praktisk uddannelse for fitness fagfolk, funderet i trænings og ernærings forskning, ved hjælp af både traditionel og innovativ metodedik.

ISSA er grundlagt i 1988 af Dr. Sal Arria og Dr. Frederick Hatfield og har certificeret over 300.000 undervisere i 143 lande.

Vi hos Fitnessmentor vægter kvalitet tårnhøjt, og det er vigtigt for os at vores Fitnessmentorer yder et ordenligt stykke arbejder over for alle klienter, derfor har Fitnessmentor nogle helt særlige krav til ALLE Fitnessmentorer. Herunder særligt de krav vi stiller til kostvejledning ud fra vores principper.

Vi har et helt unikt partnerskabssamarbejde med Professor Dr. md. og Leder af Institut for Idræt og Ernæring ved Københavns Universitet, Arne Astrup.

Arne Astrup er bla. kendt verden over for sit arbejde med Gluco-diet – blodsukkerkuren.

Arne driver firmaet Blodsukkerkuren sammen med Mads Fiil Hjorth der er lektor og assioseret professor i fedmeforskning ligeledes ved Københavns Universitet og Christian Bitz cand.scient i human ernæring, forfatter og debatør.

Derudover underviser vi også i Low Carb High Fat og Keto-diet kostplanlægning.

Vil du gerne være Fitnessmentor, men ingen uddannelse har, eller er i tvivl om hvilken vej du skal gå – så lad os tage en dialog om dine muligheder.

Hvordan bliver jeg Fitnessmentor?

Har du motivationen og lysten til at forandre menneskers fysiske velvære, så kontakt os, vi hjælper dig gerne i gang, så du efterfølgende kan blive en del af vores fantastiske team af seje Fitnessmentorer!
Udfyld skemaet HER, og lad os tage en dialog om din fremtid hos os.

Hvordan finder jeg en Fitnessmentor i min by?

Under fanen FIND FITNESSMENTOR, har vi listet de fleste af vores dygtige Fitnessmentorer i Danmark.
Du kan også gå til FORSIDEN og svare på et par spørgsmål, så finder vi i stedet den mentor der matcher dine behov bedst.

Jeg har en klage, hvem skal jeg kontakte?

Vi gør vores bedste for at yde en top service, både til vores fitnessmentorer, og deres klienter. Men ingen er perfekte og er der noget du gerne vil snakke om, du kan altid kontakte os HER.

WordPress Theme built by Shufflehound. All rights reserved 2015-2021| fitnessmentor.dk cvr. 39915340