FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvem er vi

Vi er Fitnessmentor. Vi er alle vegne, og vi er her for at hjælpe dig!
Fitnessmentor er et helt unikt koncept der samler de bedste personlige trænere i Danmark, skoler dem i vores regi, vi tager os af alt det praktiske og lader dem om det de er bedst til – nemlig at hjælpe dig på vej til et sundere liv.

Hvad er en Fitnessmentor

En Fitnessmentor er ikke bare en personlig træner, det er en mentor der igennem et forløb med dig som klient, hjælper dig hele vejen til dit mål. Hos Fitnessmentor er alle mentorer, ud over at være uddannet personlige trænere, skolet i helt specifikke metoder, der giver dig de bedste vilkår for et varigt vægttab, korrekt muskelopbygning eller noget helt tredje.
Du får derfor ikke blot hjælp til træning, men også en mentor der hjælper dig med korrekt kost omlægning, sparring samt support ud over det normale.

Hvad koster et forløb?

Fitnessmentorer er selvstændige individer, og deres priser er derfor også individuelle. Vi har dog undersøgt markedet grundigt, og sørget for at forløbspriserne er fordelagtige.
Tag en snak med din lokale mentor, og sammen kan i drøfte dine behov, forventninger og budget.

Uddanner i personlige trænere?

Nej, vi uddanner IKKE personlige trænere. Der findes mange. vanvittig dygtige akademier, skoler og uddannelsessteder til personlige trænere, så det lader vi dem om!
Til gengæld hjælper vi de personlige trænere skridtet videre, og skoler dem i Fitnessmentor regi.
Vi hos Fitnessmentor vægter kvalitet tårnhøjt, og det er vigtigt for os at vores mentorer yder et ordenligt stykke arbejder over for deres klienter, derfor har Fitnessmentor nogle helt særlige krav til ALLE mentorer.
At blive Fitnessmentor kommer altså efter den personlige træner uddannelse.

Vil du gerne være Fitnessmentor, men ingen uddannelse har, eller er i tvivl om hvilken vej du skal gå – så lad os tage en dialog om dine muligheder.

Hvordan bliver jeg Fitnessmentor?

Har du en træner uddannelse, er du i gang, eller overvejer du at starte, så kontakt os, vi hjælper dig gerne i gang, så du efterfølgende kan blive en del af vores fantastiske team af seje mentorer!
Udfyld skemaet HER, og lad os tage en dialog om din fremtid hos os.

eller Download BLIV MENTOR brochuren her

Hvordan finder jeg en mentor i min by?

Under fanen FIND MENTOR, har vi listet de fleste af vores dygtige mentorer i Danmark.
Du kan også gå til FORSIDEN og svare på et par spørgsmål, så finder vi i stedet den mentor der matcher dine behov bedst.

Jeg har en klage, hvem skal jeg kontakte?

Vi gør vores bedste for at yde en top service, både til vores mentorer, og vores klienter. Skulle det dog ske at du føler dig trådt over tæerne, så er du altid velkommen til at kontakte os HER.