fbpx

Type 2 Diabetes

Diabetes 2, også kaldet sukkersyge, er den mest udbredte diabetestype i Danmark. Hele 80% af det samlede antal diabetikere herhjemme er type 2. Mange tror, at type 2-diabetes primært rammer ældre, men faktum er, at flere og flere yngre personer også rammes af sygdommen. Helt kogt ned, er diabetes (sukkersyge) en sygdom, hvor indhold af sukker (glukose) i blodet, er højere end det normale. Man kan godt have forhøjet blodsukker og opleve ingen og/eller meget beskedne symptomer.

Alligevel er det vigtigt, at være bevidst om, at forhøjet blodsukker ER et problem, som på sigt kan gøre alvorlig skade på øjne, nervebaner, nyrer og blodkar. Skader som kan forårsage invaliderende følgesygdomme såsom hjertekarsygdomme og nedsat/svække syn. Du kan godt slippe af med type-2 diabetes!

Michael Schou, som er grundlægger af Fitnessmentors principper, har hjulpet flere klienter ud af deres type 2-diabetes. Han har eksempler på klienter som dagligt har måtte tage 3 forskellige slags diabetes medicin og hvor blodsukker niveauet har ligget på 14. Gennem Fitnessmentors hovedprincipper omkring kost og træning, har det lykkedes for denne type klienter, at få et helt normalt blodsukker og blive
medicinfri.

Vi har mange års erfaring, samt sundhedsfagligt samarbejde – Hvis du vil vide mere om hvordan vi arbejder med sukkersygepatienter, er du velkommen til at kontakte os!

WordPress Theme built by Shufflehound. All rights reserved 2015-2021| fitnessmentor.dk cvr. 39915340