Vores principper

Fitnessmentor.dk er et unikt franchise koncept til personlige trænere. Når du henvender dig til en fitnessmentor, er du sikker på en professionel rejse mod bedre sundhed og livsglæde i et forløb som virker.

Vi bestræber os på at have eliten af personligetrænere og kostvejledere, det gør vi bl.a. ved at stille krav til videruddannelser, kurser og kontant læring. Dette gør vi for at give DIG den bedste oplevelse igennem dit forløb mod et sundere liv.

Sundhed er mange ting og der er mange veje til det gode liv. Uanset hvem du er, hvor du er fra, hvad dit udgangspunkt er – så findes der ikke en mirakel formel der passer alle.
Vi har dog, efter mange års erfaring, erfaret at to primære ændringer i spise vaner har en stor effekt på størstedelen af de mennesker som vi har haft igennem hos os. Det består af kostomlægning til LCHF/den ketogene diæt, og et arbejde på at mindske det tidsrum vi spiser i – kaldet Intermittent fasting. Disse metoder skoler vi ydermere alle vores mentorer i.

Du har altså en garanti for at det ikke er en selvudnævnt personligtræner, men en personligtræner som har været igennem et ”checkpoint” hos os. dvs. krav om uddannelse fra godkendte akademier og baggrundstjek (straffeattest/børneattest).

Vi går ikke på kompromis – det bør du heller ikke.

Vi tilbyder personlig træning som er 100% tilpasset din situation og behov. Support er vigtig for os. Så både fra os i Fitnessmentor.dk og fra din personlige træner vil du få opbakning og support hele vejen.

Gør noget godt for dig selv og din sundhed.