VORES PRINCIPPER

LCHF, KETO, INTERMITTENT FASTING
& GLUCO-DIET

Fitnessmentor er et unikt franchisekoncept til personlige trænere. Når du henvender dig til en fitnessmentor, er du sikker på en både sjov og hård, men motiverende rejse mod bedre sundhed og livsglæde i et forløb der virker. Vi bestræber os på at have dygtige personlige trænere og kostvejledere. Det gør vi bl.a. ved at stille krav til videreuddannelser, kurser og konstant læring, alt sammen for at give DIG den bedste oplevelse på din vej mod et sundere liv. Sundhed er mange ting og der er mange veje til det gode liv. Uanset hvem du er, hvor du er fra, hvad dit udgangspunkt er – så findes der ikke en mirakelkur der passer alle.

Vi har dog mange års erfaring med at to primære ændringer i spisevaner, har stor effekt på størstedelen af de mennesker som vi har haft igennem hos os. Det består af kostomlægning til Low Carb High Fat eller KETO-diæt, og et arbejde på at mindske det tidsrum vi spiser i – kaldet Intermittent fasting. Disse metoder er en meget vigtig del af et sundere liv kombineret med fysisk træning.
Vi kostvejleder også efter Gluco-diet.

Gluco-diet er et videnskabeligt baseret kostvejledningssystem som tager udgangspunkt i at identificere den kost og måltidssystem, som er det optimale baseret på det enkelte individs glukosestofskifte (blodsukker) Det lyder måske meget indviklet, men bare rolig det er det ikke. Vi coacher dig hele dit forløb igennem og har masser af værktøjer der vil gøre det nemmere for dig at både træne og spise. Vi tilbyder personlig træning som er 100% tilpasset din situation og behov.
Gør noget godt for dig selv og din sundhed, kontakt os straks, så vi kan hjælpe dig med dine mål.