FIRMA FITNESS

Hvorfor er det godt for dig og din chef?

Virksomheder er blevet mere bevidste om, at en sund arbejdsstyrke har vidtrækkende fordele. Samt at dette medfører en bedre virksomhed at arbejde hos. Dette har medført en stigning i populariteten af fitnesstræning til virksomheder.

 

Data indikerer, at forbedret medarbejder sundhed fører til stigning i produktiviteten og færre udgifter.

Gennem de sidste par årtier har den offentlige og private sektor øget deres fokus i medarbejdernes velvære og sundhed. Hvorfor?

FORDELE FOR ARBEJDSGIVERE

Medarbejdere er en virksomheds mest værdifulde aktiv. Og at rekruttere de rigtige medarbejdere til virksomheden er vanskeligt og der bliver brugt store ressourcer på dette.

Derfor er fastholdelse af medarbejdere helt essentielt for virksomheders succes og bundlinie.

Mulighed for motion og træning er i dag et vigtigt parameter for rigtig mange mennesker, og derfor kan et firmabetalt fitness medlemsskab være et afgørende element for fastholdelse af den enkelte medarbejder. Samt et vigtigt aktiv når nye medarbejdere skal tiltrækkes.

– Færre sygedage
– Reduceret risiko for stress
– Forebyggelse af arbejdsskader
– Virksomheden udviser socialt ansvar
– Øget arbejdsglæde
– Bedre personaletrivsel
– Omkostninger til Firma Fitness er 100% fradragsberettiget

fitness-viborg-fitnessmentor (2)

FORDELE FOR MEDARBEJDERE

Medarbejder Fitness er en gylden mulighed for dig. Skulle din arbejdsgiver tilbyde gratis træning og fitness til dig, så grib muligheden og lav en positiv ændring i dit liv. Bliv aktiv og nyd alle fordelene ved motion. Du får helt sikkert mere energi til dit sociale liv og til din familie. Og det helt uden økonomiske omkostninger for dig. Skulle du i forvejen have et fitness medlemskab er det jo bare herligt, at kunne sige dette op og bytte ud med gratis træning. I Fitness Mentor Club vil du få grundig introduktion til træning og maskiner.

– Øget velvære

– Øget styrke

– Bedre kondition

– Forebyggelse af diverse sygedomme

– Hjertesundhed

– Forbedret søvn

– Forebyggelse af arbejdsskader

BLIV MEDLEM I DAG

FITNESSMENTOR KLUB

St. Sct. Peder Stræde 18, 8800 Viborg 

info@fitnessmentor.dk

CVR: 39915340

© 2021 All Rights Reserved.