din personlige træner

Din personlig træner, som er tilknyttet Fitnessmentor Klub, er certificerede og uddannet af Fitnessmentor.

DIN PERSONLIGE TRÆNER

fitnesscenter-viborg-pt

MICHAEL SCHOU

Michael Schou er frontfigur for konceptet og stifter af Fitnessmentor.

Michael har studeret Certified Personal Fitness Trainer på ISSA (International Sports Sciences Association) samt kostvejledning hos Professor dr. md. Arne Astrup og er bla. tidligere professionel soldat i NATO.
Michael har stor succes med fokuseret træning for alle målgrupper.

Kontakt Michael her 

DANIEL MØLLER

Daniel har læst 4 semestre i ergoterapi og lavet genoptræning både i neurologinen og psykiatrien han vil derfor være til rådighed i forbindelse med vejledning og hjælp til genoptræning, skadesforebyggelse og gennerel effektiv træning
Daniel har 10 års erfaring med fitness, funtionel træning og crossfit og har trænet forhindringsløb på højt niveau hvor han har trænet med en tidligere professionel crossfitter og en 4x Europa og verdensmester i forhindringsløb
Kontakt os hvis I mangler Hjælp eller bare vil have en GRATIS prøvetime. 

HENRIK BO

Henrik startede med styrketræning og fitness hos vores stifter Michael Schou helt tilbage i 1990. Efterfølgende uddannet instruktør og således mange års erfaring med stor fysiologisk og anatomisk forståelse. Nu påbegyndt ny uddannelse som certificeret Personal Fitness Trainer hos ISSA (International Sports Sciences Association).
I kan møde Henrik som instruktør i klubben og som personlige træner for såvel erhverv og private.
Mange års international erhvervserfaring – oftest med træningstøj i bagagen. Har på den hårde måde erfaret, at psyke og fysik i balance – er en forudsætning for resultater samt plads til det & dem vi holder af.
Henrik kan hjælpe dig med at nå dine trænings- og livsstilsmål,- og ikke mindst sætte nye mål. Han er fortaler for en stabil vedvarende indsats – fremfor kortvarig ekstrem indsats, hvor processen er en pine og motivationen ofte forsvinder.
Vi kører introduktionstilbud på forløb med Henrik som personlig træner kommende tid. Kontakt os på tlf. 29927700 for mere info.

BLIV MEDLEM I DAG

FITNESSMENTOR KLUB

St. Sct. Peder Stræde 18, 8800 Viborg 

info@fitnessmentor.dk

CVR: 39915340

© 2021 All Rights Reserved.