Personlig træner
- FITNESS VIBORG

I vores fitnesscenter Viborg står vores erfarne hold af personlige trænere klar til at støtte dig på vejen mod dine fitness-mål. Få en skræddersyet træningsoplevelse ved at tilknytte en personlig træner i Viborg og nå dine mål med ekspertvejledning i vores dynamiske fitnessklub.

HVORFOR SKAL DU TILKNYTTE EN PERSONLIG TRÆNER VIBORG?

Når du har klare mål for din fitness Viborg og ønsker professionel assistance, er en personlig træner fra vores fitnesscenter i 8800 Viborg den perfekte vejledning på din rejse mod sundhed og trivsel. En personlig træner er ikke bare en instruktør; de er eksperter inden for træning og sikrer, at du anvender maskiner og vægte korrekt for maksimal effekt.

Vores personlige trænere i Viborg er dedikerede til at hjælpe dig med at nå dine specifikke fitnessmål. Deres ekspertise og viden gør dem i stand til at skræddersy træningsprogrammer, der passer præcis til dine behov. Ved at have en personlig træner tilknyttet er du sikret en dedikeret vejleder, der sørger for, at du forbliver motiveret og konsekvent møder op til træning.

En af fordelene ved at have en personlig træner i Viborg er den ekstra ansvarlighed, de bringer med sig. Din træner vil følge dit fremmøde og støtte dig på hvert trin af din fitnessrejse. Denne tætte opfølgning skaber en positiv dynamik, der gør det sværere at undlade en træning.

Hvis du er klar til at tage skridtet mod en sundere livsstil og ønsker at få tilknyttet en personlig træner i Viborg, kan du læse mere om alle vores dygtige trænere, der er tilgængelige her i vores fitnesscenter. Lad os sammen arbejde mod dine mål og skabe en skræddersyet træningsplan, der passer perfekt til dig. Investér i din sundhed i Viborg – træn med en personlig træner fra vores dedikerede team i dag!

FIND DIN PERSONLIG TRÆNER VIBORG

Personlig træner Viborg, træningscoach Viborg, fitnessinstruktør Viborg, træningsvejleder Viborg, træningsprogram Viborg, kostvejledning Viborg, sundhed og motion Viborg, træningstips Viborg.

MICHAEL SCHOU

Michael Schou er frontfigur for konceptet og stifter af Fitnessmentor.

Michael har studeret Certified Personal Fitness Trainer på ISSA (International Sports Sciences Association), samt kostvejledning hos Professor dr. md. Arne Astrup og er bla. tidligere professionel soldat i NATO.
Michael har stor succes med fokuseret træning for alle målgrupper.

Kontakt Michael her 

HENRIK BO

Henrik startede med styrketræning og fitness hos vores stifter Michael Schou helt tilbage i 1990. Efterfølgende uddannet instruktør og således mange års erfaring med stor fysiologisk og anatomisk forståelse. Nu påbegyndt ny uddannelse som certificeret Personal Fitness Trainer hos ISSA (International Sports Sciences Association).
I kan møde Henrik som instruktør i klubben og som personlige træner for såvel erhverv og private.
Mange års international erhvervserfaring – oftest med træningstøj i bagagen. Har på den hårde måde erfaret, at psyke og fysik i balance – er en forudsætning for resultater samt plads til det & dem vi holder af.
Henrik kan hjælpe dig med at nå dine trænings- og livsstilsmål,- og ikke mindst sætte nye mål. Han er fortaler for en stabil vedvarende indsats – fremfor kortvarig ekstrem indsats, hvor processen er en pine og motivationen ofte forsvinder.
Vi kører introduktionstilbud på forløb med Henrik som personlig træner kommende tid. Kontakt os på tlf. 29927700 for mere info.
Personlig træner Viborg, træningscoach Viborg, fitnessinstruktør Viborg, træningsvejleder Viborg, træningsprogram Viborg, kostvejledning Viborg, sundhed og motion Viborg, træningstips Viborg.

HELEN

Mit navn er Helen, jeg er en fitnessinstruktør, der arbejder individuelt med kvinder, der drømmer om en smuk og tonet figur. Jeg har 10 års erfaring som fitnessinstruktør og var ejer af min egen fitnessklub i mange år. Specialisering: træning i fitnesscenter – styrke- og funktionel træning, strækøvelser.
Mit arbejde bygger på en individuel tilgang til hver klient. Jeg vil være glad for at hjælpe dig med at opnå en smuk og atletisk figur, mere elastiske balder og en slankere talje. Slip af med overflødige kilo og føl dig let i din krop. Jeg vil følge din fremgang og hjælpe dig med at overvinde eventuelle vanskeligheder på vejen mod succes. Jeg vil hjælpe dig med at udvikle et fornuftigt ernæringssystem tilpasset dig personligt. Sammen kan vi nå dine mål og skabe den smukke og tonede figur, du drømmer om. Tillad dig selv at være sund, stærk og selvsikker!
 

BLIV MEDLEM I DAG

FITNESSMENTOR KLUB

St. Sct. Peder Stræde 18, 8800 Viborg 

support@fitnessmentor.dk

CVR: 39915340

© 2021 All Rights Reserved.