[vc_row css=”.vc_custom_1545512536580{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}”][vc_column][vcj_heading_simple content2=”HVAD ER PERSONLIG TRÆNING?” heading=”h3″ alignment=”left” color_text=”#000000″ italic=”” size=”default” animation_speed=”2″ animation_delay=”0″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Personlig træning er ikke kun for kendte mennesker, topsportsfolk eller personer, der ønsker at lægge hele deres liv om. Personlig træning er for alle, der har et ønske om at blive enten sundere, stærkere eller slankere – eller måske alle tre ting på én gang.

Når du vælger en personlig træner, er det vigtigt at huske på, at det ikke er en beskyttet titel, og at alle derfor i teorien kan arbejde med personlig træning. Derfor er det op til dig at vælge en god træner med en solid faglig ballast, gerne certificeret så du giver dig selv de bedst mulige forudsætninger.

En god og kvalificeret og certificeret personlig træner hjælper dig til at nå dine mål og til at ændre hele dit syn på sundhed, træning og motion, så du gennem dit træningsforløb opnår sunde og varige livsstilsændringer.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8749″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1545512536580{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}”][vc_column][vcj_heading_simple content2=”FORDELENE VED AT TRÆNE MED EN PERSONLIG TRÆNER” heading=”h3″ alignment=”left” color_text=”#000000″ italic=”” size=”default” animation_speed=”2″ animation_delay=”0″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Undersøgelser viser, at man opnår bedre resultater med en personlig træner, end hvis man træner på egen hånd (kilde). Selvom du i sidste ende er den eneste, der kan træne din krop, kan en personlig træner hjælpe dig ved at skræddersy det helt rigtige træningsprogram og vejlede dig i din træning, så du både undgår skader og får mest muligt ud af dit hårde arbejde.

Der er mange fordele ved at træne med en personlig træner. En personlig træner kan hjælpe dig med først og fremmest at definere dine mål og derefter udarbejde en personlig træningsplan, der tager udgangspunkt i din fysisk og er målrettet dine specifikke ønsker. En personlig træner instruerer og motiverer, og mange oplever, at de er mere motiverede til at træne derhjemme, når de kan se frem til det næste møde med den personlige træner. En dygtig og erfaren personlig træner sørger for at tilrettelægge og variere træningen, så den tager højde for dine udfordringer og fremskridt. Med en personlig træner får du mest muligt ud af både din tid og din træning.

ISSA international certificeret personlig træner Michael Schou Viborg[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8752″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1545512536580{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}”][vc_column][vcj_heading_simple content2=”ET TYPISK TRÆNINGSFORLØB MED MIG SOM PERSONLIG TRÆNER” heading=”h3″ alignment=”left” color_text=”#000000″ italic=”” size=”default” animation_speed=”2″ animation_delay=”0″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

De fleste af mine klienter vælger at arbejde med mig som personlig træner i en periode på tre måneder. Alle mine klienter er forskellige, så der er ikke én periode, der passer til alle. Alt det finder vi ud af på vores første møde. Den første gang, du møder op til din personlige træning, taler vi om, hvad dine målsætninger er, og om det er muligt for dig at nå dem inden for den ønskede tidsperiode. Vi ser på dine tal, og du bliver vejet og får målt din fedtprocent, så vi kan se, hvad dit udgangspunkt er. Efter denne samtale udarbejder jeg både en kostplan og en træningsplan, der begge er skræddersyede til dig og dine ønsker, og så begynder vi sammen at arbejde for, at du når dine mål.

Den første måned arbejder vi på at øge din iltoptagelse og gøre dig fysisk stærkere, og når disse punkter er på plads, øger vi træningsmængden og intensiteten. Når du vælger mig til at være din personlige træner, kan du stole på, at jeg gør alt, hvad der er muligt for at hjælpe dig til at opnå de resultater, du ønsker. Vi træner efter nogle specielle principper, hvor vi hele tiden introducerer nye øvelser og skiftevis træner forskellige muskelgrupper, så du får mest muligt ud af træningen og ikke går død i at skulle igennem det samme træningsprogram igen og igen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8753″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tabata-træning er en af de bedste intensive træningsformer, og forskning viser, at denne form for træning er yderst effektiv, når det handler om at øge iltoptagelsen og forbrænde flest mulige kalorier. Med Tabata pådrager man sig derudover ikke de skader, som man risikerer ved eksempelvis løbetræning. Tabata er en intensiv træningsform, der i korte træk træner flere muskelgrupper end traditionel cardiotræning og derved forbrænder flere kalorier per minut. Du kan læse mere om Tabata lige her.

Hver måned gør vi status i forhold til både vægt og fedtprocent, så jeg kan se, om du er på rette vej i forhold til dine målsætninger. Der er ikke to af mine klienter, der er ens. Nogle ønsker at tabe sig, andre ønsker at tage på og opbygge mere muskelmasse. Uanset hvad dine behov er, er mit fokus at undervise dig og hjælpe dig til at ændre din livsstil, så du kan vedligeholde de gode resultater, du opnår i den periode, hvor du arbejder med mig som personlig træner.

Jeg oplever ofte, at mine klienter ikke ved, hvor vigtigt det er at bevare eller ligefrem udbygge sin muskelmasse, når man ønsker at slanke sig. Din muskelmasse er din bedste ven i kampen mod de overflødige kilo, fordi muskler forbruger energi. Derfor er det nemmere at bibeholde den gode form og det vægttab, du opnår gennem din træning, hvis din træning og kost er tilrettelagt på en sådan måde, at det kun er fedtet, du siger farvel til, når du taber dig. Det fedt, vi har på kroppen, bruger ingen energi, men det gør vores muskler. Hvis man for eksempel udelukkende løbetræner, vil man miste muskelmasse og derved nedsætte forbrændingen i hviletilstand. Derfor er det rigtige træningsprogram alfa og omega, når du er ude efter varige resultater.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1545512536580{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}”][vc_column][vcj_heading_simple content2=”DERFOR ER JEG PERSONLIG TRÆNER” heading=”h3″ alignment=”left” color_text=”#000000″ italic=”” size=”default” animation_speed=”2″ animation_delay=”0″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1545513008484{padding-top: 15px !important;}”][vc_column_text]

Der er mange grunde til, at jeg i de sidste mange år har slået mine folder som personlig træner i Viborg. Jeg har hele mit liv gået meget op i at have en sund krop og en sund livsstil. Jeg har trænet lige siden teenageårene, og jeg kan se, at min krop har haft godt af det. Mange andre på min alder døjer med overvægt og diverse livsstilssygdomme, der kunne have været undgået via flere ugentlige træninger og en sund og varieret kost.

Jeg elsker at arbejde med mennesker, og jeg synes, det er utroligt givende at hjælpe mine klienter til at komme godt i gang og se dem lykkes med deres målsætninger. Følelsen af at være medvirkende til at hjælpe andre mennesker til at opnå deres mål om eksempelvis vægttab er helt fantastisk.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8751″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Personligt tror jeg på, at man kommer længst med en positiv indgangsvinkel og en god træningsatmosfære. Jeg har altid en meget positiv tilgang til mine klienters målsætninger, for jeg ved med mig selv, at de kan opnå dem, så længe de har en positiv tilgang til både træning og kostplan.

Når du vælger mig som din personlige træner, vælger du, at det skal være sjovt at træne. Jeg går meget op i, at der er plads til humor og sjov, så træningen bliver en fornøjelse, og derfor evaluerer vi ofte på både kost og træning. Er der noget, der ikke fungerer for dig, ændrer jeg det straks, så hele processen ikke bliver en sur pligt, men noget du kan se frem til og glæde dig både til og over. Jeg fornemmer heldigvis, at min humor og mit positive livssyn smitter af på mine klienter. Som personlig træner er jeg glad, når du er glad!

ISSA international certificeret personlig træner Viborg.

Skal jeg også hjælpe dig skal du blot udfylde kontakt feltet her: www.fitnessmentor.dk[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]